Workshop kinesiologie

Kinesio Party

Ben je nieuwsgierig geworden naar kinesiologie, maar was de stap tot nu toe nog te groot om een behandeling te ondergaan dan is wellicht dit een leuke optie: Je herinnert je vast de Tupperware party nog wel! Ik organiseer dit nu ook, maar dan om kennis te maken met kinesiologie!

Op een ongedwongen manier leer ik jou en je vrienden hoe je zelf meer energie krijgt, wat ook zorgt voor vermindering van bijvoorbeeld stress, nekklachten en hoofdpijn. Ik vertel iets over kinesiologie en daarna gaan we samen aan de slag. Door middel van bepaalde punten te masseren ga je meteen merken dat er verbetering is in bijvoorbeeld je nekspieren. Er is ook gelegenheid om vragen te stellen en wellicht heb je persoonlijks waar ik je mee kan helpen.

Naast de ongedwongen sfeer levert deze avond jou het volgende op: Weet je ook waar in jou lijf jouw stress gaat zitten. Wordt je bewust dat lichaamssignalen jouw iets vertellen. Ga jij met meer energie naar huis. Maar vooral belangrijk je hebt een leuke en ontspannen avond gehad.

Wat moet je doen?

Jij bent gastvrouw/gastheer en stelt je woonkamer ter beschikking. Ook zorg je voor 4 tot 8 personen die per persoon € 20 betalen. Voor jou is de party uiteraard gratis! Het duurt maximaal 3 uur; iedereen leert een methode die ze dan eenvoudig, bij zichzelf of bij een anderen kunt gebruiken, en uiteraard krijgt iedereen een leuke attentie mee naar huis. Aan het einde van deze kinesio party voel jij je gegarandeerd energieker!

Heb je interesse, mail me, dan plannen samen een datum en dagdeel waarop de party plaats kan vinden!

Specifieke toepassingen voor kinesiologie

Kinesiologie en kinderen

Door het toepassen van Kinesiologie bij kinderen met leer, lees of rekenproblemen kun je de oorzaak van de leerproblemen achterhalen en de oplossing vinden die het beste werkt bij jouw kind.

Kinesiologie en bedrijven

Met de methodes uit de kinesiologie kan ik met de medewerker kijken naar de kern. Wanneer de medewerker het leven in balans heeft, zal de medewerker makkelijker mee draaien in het team.

Heb je een vraag?

Wil je meer informatie? Vul dan het contactformulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Je kunt me ook bereiken via
telefoonnummer 06 22 15 69 10.