Contact

Afspraak maken? Een vraag stellen?

Wil je meer informatie? Wil je een afspraak maken? Vul dan het contactformulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Afspraken dienen minimaal 24 uur van tevoren te worden afgezegd. Wanneer dit niet gebeurt, wordt er 50% in rekening gebracht. Een afzegging op de behandeldag zelf betekent een volledige doorbelasting.

Lees voor uw afspraak de algemene voorwaarden.

Contactgegevens

Evelien Griffioen
Praktijk Mani
T: 06 22 15 69 10
E: evelien@praktijkmani.nl

Praktijkgegevens

Praktijkadres: Tolweg 2, Ermelo
(open van maandag tot vrijdag)

Postadres: Walsekamp 21, Harderwijk

KvK nr.: 09212489
BTW-nr.: NL001973153B68
IBAN: NL98KNAB0603133762

VBAG lidnummer: 201809006
RBCZ lidnummer: 180831R

Tarieven 2024

Intake + consult: € 120
Consulten: € 90
Online consult en ondersteuning, incl. verzendkosten: € 60
Kinesio party: € 20 per persoon

Consulten kunnen direct ter plekke contant afgerekend worden. Ook kan er gebruik worden gemaakt van een betaalverzoek door Praktijk Mani. U ontvangt van mij een factuur die u bij uw zorgverzekeraar kunt indienen.

Klachten

Het niet uiten van klachten en vragen kan tot irritatie leiden. Ik adviseer om dit, voor zover mogelijk, bespreekbaar met mij te maken. Wanneer een klacht niet naar tevredenheid wordt opgelost, kan deze worden gemeld bij mijn
beroepsvereniging VBAG.
Lees meer over de wet, klachten en geschillen zorg in drie stappen van de WKKGZ.

Hoe ziet een behandeling eruit?

De eerste behandeling bestaat uit een intake en een verkorte behandeling, alle behandelingen zijn inclusief bespreken van de (voorgaande) behandeling. Een verwijzing van de huisarts is niet nodig.

Zorgverzekering

De meeste zorgverzekeraars vergoeden (uit de aanvullende verzekering) de behandelingen. Alleen klachtgerichte behandelingen vallen onder de VBAG vlag en komen voor vergoeding door de zorgverzekeraars in aanmerking.

Let op! De vergoeding is afhankelijk van het aanvullende pakket dat u als verzekerde heeft afgesloten bij uw verzekeringsmaatschappij.

Meldcode huiselijk geweld en
kindermishandeling

Als coach en therapeut ben ik verplicht het stappenplan te volgen wanneer er vermoedens zijn van huiselijk geweld of kindermishandeling. Zie: meldcode.