Over Evelien

Wie is Evelien Griffioen?

Ik ben Evelien en run al een aantal jaren mijn praktijk; Praktijk Mani. Ik werkte in de reguliere gezondheidszorg, toen ik kennis maakte met de alternatieve gezondheidszorg via een cursus Touch For Health. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt! Kort daarna behaalde mijn voetreflexmassage diploma. Dit was ook meteen de start van mijn praktijk. Naast mijn praktijk bleef ik werken in de reguliere gezondheidszorg. Daar is mijn ervaring op gebaseerd dat reguliere en alternatieve gezondheidszorg heel goed samen gaan! Inmiddels heb ik de gezondheidszorg verlaten.

In de loop van de jaren heb ik nog diverse cursussen gedaan om mezelf te ontwikkelen als therapeut. Ook werd ik moeder van 2 kinderen en besloot ik om de HBO studie Kinesiologie te gaan volgen. Ik wilde me nog meer ontwikkelen als professional in mijn praktijk. Mijn vertrouwen groeide en door de HBO opleiding en de behandelingen die ik ontving leerde ik steeds meer om naar mezelf te luisteren, doen wat ik wil, waar ik blij van word. Ik leerde mijn talenten nog beter kennen.

Worstel je met vragen?

Naast mijn werk als voetreflexmassage en Kinesioloog ben ik ook iemand die graag verbindt en samenwerkt. Dit heeft geleid om naast mijn praktijk te gaan werken als Jobcoach. Met mijn ervaring als coach en de mooie technieken die vallen onder Kinesiologie kun je met kleine correcties (Bijvoorbeeld het masseren van een acupunctuurpunt) meteen resultaat voelen! Er ontstaat ruimte en rust. Wanneer je met een vraag worstelt, kan een behandeling helpen om je inzicht te geven.

Mijn missie is om jou te helpen het beste uit jezelf te halen. Door te kijken naar wie ben jij bent en wat je vraag of klacht is, om samen te kijken wat het zegt en wat je eraan kunt doen!