Voetreflexmassage

Voetreflex massage

Voetreflexmassage Harderwijk – Ermelo

Waarom voetreflexmassage?

Voetreflexmassage is zeer ontspannend. Er zijn veel mensen die bij contact met de voeten gelijk denken aan een “kriebelig” gevoel. Dit wordt vaak heel anders ervaren, een goede voetreflexmasseur zal de voeten zo behandelen dat het fijn en ontspannen aanvoelt.

Voor wie is voetreflexmassage geschikt?

Voetreflexmassage is een neutrale techniek en daardoor voor iedereen geschikt. Door massage van de voeten komen lichaam en geest tot rust. Daarnaast wordt het zelfgenezend vermogen, dat ieder mens heeft, gestimuleerd.

Een voetreflexmassage zorgt ervoor dat blokkades in de energiestromen in je lichaam worden opgeheven. Daardoor kan voetreflex ook een genezende werking hebben.
Het heeft een positief effect op zowel lichamelijke als geestelijke klachten!

Voetreflexmassage Harderwijk – Ermelo

Een massage of behandeling duurt ongeveer een uur. In dat uur worden je voeten gemasseerd en kom je helemaal tot rust. Na afloop geef ik je handige tips mee om dat gevoel vast te houden.

Heb je lichamelijke of geestelijke klachten? Laat dat dan voor de behandeling weten. We stellen dan samen een plan op voor een aantal specifieke behandelingen. Traject bestaat uit een intake + behandeling en 3 vervolgbehandelingen.

Kom volledig tot rust met een heerlijke voetreflexmassage. Een massage aan de voeten ontspant het lichaam: na een uur voel je je weer helemaal relaxed. Een voetreflexmassage stimuleert de fitheid van het hele lichaam. In de voet bevinden zich zenuwuiteinden die corresponderen met de organen, botten en weefsels. De behandeling voetreflexmassage bestaat uit het uitvoeren van druk op de “belaste” zones. Dit kun je als pijn ervaren. Deze reactie bestaat niet alleen uit fysieke orgaan of lichaamsdeel maar het mentale / emotionele wordt ook meegenomen. Door de punten op de voeten te masseren, ontspant het lichaam en voel je je na een behandeling weer heerlijk fit!

Een kleine greep uit de klachten die behandeld kunnen worden met voetreflexmassage

Hoofdpijnklachten (zoals migraine of stressgerelateerde hoofdpijn)
Spijsverteringsklachten
Hormoonhuishouding
Ademhalingsstelsel
Vermoeidheid
Stress of spanningen
Zwangerschapkwalen

Heb je een vraag?

Wil je meer informatie? Vul dan het contactformulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Je kunt me ook bereiken via
telefoonnummer 06 22 15 69 10.