Kinesiologie en kinderen

Jouw kind met plezier weer naar school

Wanneer er wordt vastgesteld of je ziet als ouders dat jouw kind een leer-, lees of rekenprobleem heeft komt er een hoop informatie op je af. Er zijn vanuit school praktische behandelingen beschikbaar die jouw kind de tools geven om beter te kunnen leren, lezen, rekenen of schrijven.
Maar deze behandelingen zijn puur gericht op de techniek. Hier wordt niet gekeken naar de onmacht, frustratie of stressgevoel die jouw kind ervaart op het moment dat hij/zij een opdracht moet doen. En juist dit gevoel is zo belangrijk om voor je kind een veilige en fijne leeromgeving te creëren. Wanneer een kind een opdracht moet doen, is er al meteen stress, Het lichaam geeft dit vooral aan, je ziet kinderen bewegelijk worden, afgeleid worden, houd de pen met veel kramp vast, de informatie in het hoofd blokkeert.

Kinesiologie bij leer-, lees- en rekenproblemen

Binnen de kinesiologie is ontdekt dat juist de combinatie tussen de praktische behandelingen enerzijds en aandacht voor gevoel en lichaam anderzijds de sleutel is naar beter presteren.
Door het toepassen van Kinesiologie bij kinderen met leer, lees of rekenproblemen kun je de oorzaak van de leerproblemen achterhalen en de oplossing vinden die het beste werkt bij jouw kind.

We gaan kijken naar hoe jouw brein werkt, ben je beelddenker of analytisch en wat vooral belangrijk is, wat gebeurd er als je het lezen, rekenen of leren voor je neus hebt, wat doetje brein dan? Met mooie tools uit kinesiologie gaan we je brein met je lijf erbij tot actie brengen en merk jij meteen het resultaat. We kijken welke tools je nodig hebt om zonder stress te leren, leren, lezen of schrijven. Hierdoor ga je informatie beter opnemen en deze tools kun je ook gebruiken op school of bijlessen.
Binnen de kinesiologie is ontdekt dat juist de combinatie tussen de praktische behandelingen enerzijds en aandacht voor gevoel en lichaam anderzijds de sleutel is naar beter presteren.

Gun jouw kind ook een stressvrije schooltijd

Gun jij het jouw kind een stressvrije leerervaring te hebben zodat het weer blij kan zijn. Waardoor jouw kind meer energie heeft, de kracht krijgen om te leren en faalangst kwijt te raken. Zijn wie je mag zijn. Geloven in jezelf?
Informeer naar de kracht van kinesiologie en kom voor een traject en ervaar meteen tijdens de eerste behandeling al een verandering Traject bestaat uit een intake en kennismakingsbehandeling en 4 behandelingen.

Behandeltraject

Gemiddeld zijn er minimaal 4 behandelingen nodig voor resultaat zichtbaar is. Traject volgen: een intake en eerste behandeling met 3 vervolgbehandelingen.

Behandelingskosten worden deels vergoed uit de aanvullende zorgverzekering.

Intake en eerste behandeling: € 120

Vervolgbehandeling: € 90

Heb je een vraag?

Wil je meer informatie? Vul dan het contactformulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Je kunt me ook bereiken via
telefoonnummer 06 22 15 69 10.