Begeleiding voor werknemers

 Voorkomen is beter dan genezen

Wanneer een medewerker dagelijks worstelt met negatieve gevoelens wanneer ze op het werk zijn kan dit op korte als lange termijn gevolgen hebben voor jouw bedrijf, maar ook zeker voor de medewerker zelf en zijn/haar. Het kost een medewerker ontzettend veel energie wanneer ze iets moeten doen waarbij ze zich niet fijn voelen. Op langere termijn kan de gezondheid, zowel fysiek als mentaal, hieronder gaan lijden. Na een tijdje kunnen hier zelfs ziekmeldingen uit voortkomen. Zeker wanneer de sfeer niet fijn is, er werkdruk heerst of de medewerkers voortdurend worden blootgesteld aan stress.

De klachten die er kunnen ontstaan, zijn van uiteenlopende aard. Denk bijvoorbeeld aan somberheid en depressieve gevoelens tot extreme vermoeidheid en hoofdpijn. Het is dus zaak om dit vroegtijdig probleem aan te pakken, voordat het escaleert en er bijvoorbeeld burn-outklachten ontstaan.

Met de methodes uit de kinesiologie en als jobcoach kan ik met de medewerker kijken naar de kern, hierin worden diverse aspecten meegenomen, emotie, structuur en voeding. We kijken naar het hele plaatje dus ook de combinatie van privé en werk. Waar wordt iemand nou echt blij van? Waar haalt hij/zij haar energie uit. Wanneer de medewerker het leven in balans heeft, is er meer energie, komt er overzicht, worden er betere beslissingen genomen en zal de medewerker makkelijker mee draaien in het team. Vanaf januari 2024 ben ik gecertificeerd jobcoach. 

Meer weten over de mogelijkheden binnen jouw bedrijf?

Begeleiding voor werknemers

Als het met je werknemers goed gaat, heeft dat ook invloed op je bedrijf. Praktijk Mani biedt individuele begeleidingstrajecten aan om de volgende doelen te bereiken:

  • Verlagen van ziekteverzuim
  • Rust bieden binnen het team
  • Ondersteunen bij reorganisaties

Door middel van jobcoaching en kinesiologie werken we samen aan herstel en ontspanning.

Kosten: op aanvraag

Heb je een vraag?

Wil je meer informatie? Vul dan het contactformulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Je kunt me ook bereiken via
telefoonnummer 06 22 15 69 10.