Voetreflexmassage

image

De behandeling
Een massage of behandeling duurt ongeveer een uur. In dat uur worden je voeten gemasseerd en kom je helemaal tot rust. Na afloop geef ik je handige tips mee om dat gevoel vast te houden.

Heb je lichamelijke of geestelijke klachten? Laat dat dan voor de behandeling weten. We stellen dan samen een plan op voor een aantal specifieke behandelingen. Gemiddeld merk je na 1 tot 4 behandelingen al verschil!

Kom volledig tot rust met een heerlijke voetreflexmassage. Een massage aan de voeten ontspant het lichaam: na een uur voel je je weer helemaal relaxed.

Voetreflexmassage
Een massage van de voeten stimuleert de fitheid van het hele lichaam. In de voet bevinden zich zenuwuiteinden die corresponderen met de organen, botten en weefsels. Door de punten op de voeten te masseren, ontspant het lichaam en voel je je na een behandeling weer heerlijk fit!

Een voetreflexmassage zorgt ervoor dat blokkades in de energiestromen in je lichaam worden opgeheven. Daardoor kan voetreflex ook een genezende werking hebben. Het heeft een positief effect op zowel lichamelijke als geestelijke klachten!

image