Voetreflexmassage Harderwijk – Ermelo

image

Voetreflexmassage Harderwijk – Ermelo

Een massage of behandeling duurt ongeveer een uur. In dat uur worden je voeten gemasseerd en kom je helemaal tot rust. Na afloop geef ik je handige tips mee om dat gevoel vast te houden.

Heb je lichamelijke of geestelijke klachten? Laat dat dan voor de behandeling weten. We stellen dan samen een plan op voor een aantal specifieke behandelingen. Traject bestaat uit een intake + behandeling en 3 wekelijkse vervolgbehandelingen.

  • Intake en 1e behandeling € 120
  • Vervolgbehandeling € 85
Kom volledig tot rust met een heerlijke voetreflexmassage. Een massage aan de voeten ontspant het lichaam: na een uur voel je je weer helemaal relaxed.

Voetreflexmassage Harderwijk en Ermelo

Een voetreflexmassage stimuleert de fitheid van het hele lichaam. In de voet bevinden zich zenuwuiteinden die corresponderen met de organen, botten en weefsels. De behandeling voetreflexmassage bestaat uit het uitvoeren van druk op de “belaste” zones. Dit kun je als pijn ervaren. Deze reactie bestaat niet alleen uit fysieke orgaan of lichaamsdeel maar het mentale / emotionele wordt ook meegenomen.

Door de punten op de voeten te masseren, ontspant het lichaam en voel je je na een behandeling weer heerlijk fit!

Een voetreflexmassage zorgt ervoor dat blokkades in de energiestromen in je lichaam worden opgeheven. Daardoor kan voetreflex ook een genezende werking hebben. Het heeft een positief effect op zowel lichamelijke als geestelijke klachten!

image