Wie ben ik?

image

Mijn naam is Evelien Griffioen. Ik werkte in de reguliere gezondheidszorg, toen ik kennis maakte met de alternatieve gezondheidszorg via een cursus Touch For Health. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt! Kort daarna behaalde mijn voetreflexmassage diploma. Dit was ook meteen de start van mijn praktijk: Praktijk Mani. Naast mijn praktijk bleef ik werken in de reguliere gezondheidszorg. Daar is mijn ervaring op gebaseerd dat reguliere en alternatieve gezondheidszorg heel goed samen gaan!

In de loop van de jaren heb ik nog diverse cursussen gedaan om mezelf te ontwikkelen als therapeut. Ook werd ik moeder van 2 kinderen en besloot ik om de HBO studie Kinesiologie te gaan volgen. Ik wilde me nog meer ontwikkelen als professional in mijn praktijk.

Ik wil alles wat ik doe graag goed doen, en daar liep ik tegenaan. De combinatie van het moederschap, een HBO studie en daarnaast mijn werk en ook nog praktijk is veel, zeker als je de lat voor jezelf te hoog legt. Kinesiologie heeft me geholpen om overzicht te houden, makkelijker zaken los te laten, en het bracht mij energie. Ik heb ervaren dat we vaak in ons hoofd wel weten hoe het in elkaar zit, maar dat het lichaam nog wat te verwerken heeft. Denk aan vage klachten als hoofdpijn en vermoeidheid. Je kunt je vinger er niet op leggen en denkt toch goed bezig te zijn. In mijn eigen proces kwam ik er achter dat er nog oude trauma’s in mijn systeem zaten, en hierdoor had ik klachten. 

Met mijn ervaring en de mooie technieken die vallen onder Kinesiologie kun je met kleine correcties (Bijvoorbeeld het masseren van een acupunctuurpunt) meteen resultaat voelen! Er ontstaat ruimte en rust. Wanneer je met een vraag worstelt kan een behandeling helpen om je inzicht te geven. 

Ben jij ook een vrouw, moeder, echtgenoot en zzper / verantwoordelijke functie. Waar kan ik jou mee helpen?