Nieuws en Acties

image

Herfstvakantie actie

Woensdag 23 oktober ben jij met jouw kind welkom in mijn praktijk.
Maak kennis met de methode kinesiologie. Op een heel eenvoudig manier jouw kind weer lekker in zijn vel en blij naar school kan gaan.

Het enige wat kost is jouw tijd. Maak wel even een afspraak, zodat ik tijd voor jouw en jouw kind heb.

Wanneer er wordt vastgesteld dat jouw kind een leer-, lees of rekenprobleem heeft komt er een hoop informatie op je af. Er zijn vanuit school praktische behandelingen beschikbaar die jouw kind de tools geven om beter te kunnen leren, lezen, rekenen of schrijven.

Maar deze behandelingen zijn puur gericht op de techniek. Hier wordt niet gekeken naar de onmacht, frustratie of stressgevoel die jouw kind ervaart op het moment dat hij/zij een opdracht moet doen. En juist dit gevoel is zo belangrijk om voor je kind een veilige en fijne leeromgeving te creëren. Binnen de kinesiologie is ontdekt dat juist de combinatie tussen de praktische behandelingen enerzijds en aandacht voor gevoel en lichaam anderzijds de sleutel is naar beter presteren.

Kom vrijblijvend samen met jouw zoon of dochter langs op 23 oktober, maak een afspraak door een mail te sturen naar info@praktijkmani.nl

Jouw kind weer lekker in zijn vel en met plezier naar school

Wanneer er wordt vastgesteld dat jouw kind een leer-, lees of rekenprobleem heeft komt er een hoop informatie op je af. Er zijn vanuit school praktische behandelingen beschikbaar die jouw kind de tools geven om beter te kunnen leren, lezen, rekenen of schrijven. Maar deze behandelingen zijn puur gericht op de techniek. Hier wordt niet gekeken naar de onmacht, frustratie of stressgevoel die jouw kind ervaart op het moment dat hij/zij een opdracht moet doen. En juist dit gevoel is zo belangrijk om voor je kind een veilige en fijne leeromgeving te creëren. Binnen de kinesiologie is ontdekt dat juist de combinatie tussen de praktische behandelingen enerzijds en aandacht voor gevoel en lichaam anderzijds de sleutel is naar beter presteren.

Door het toepassen van Kinesiologie bij kinderen met leer, lees of rekenproblemen kun je de oorzaak van de leerproblemen achterhalen en de oplossing vinden die het beste werkt bij jouw kind.

Gun jij het jouw kind een stressvrije leerervaring te hebben zodat het weer blij kan zijn. Waardoor jouw kind meer energie heeft, de kracht krijgen om te leren en faalangst kwijt te raken. Zijn wie je mag zijn. Geloven in jezelf?

WOENSDAG 23 Oktober zijn jij en jouw kind welkom in mijn praktijk.
Ik laat je zien en jij mag ervaren, stel je vragen. Dit alles is vrijblijvend maar maak wel even een afspraak via info@praktijkmani.nl

image