Nieuws en Acties

image

Overklaarbaar of verklaarbaar moe na corona.

Vermoeidheid is nog steeds een onbegrepen aandoening. Kijk je echter verder dan de reguliere gezondheidzorg, dan zie je dat er wel degelijk goede resultaten te behalen zijn. Met de technieken uit de kinesiologie kun je de energie van jou verbeteren.

Wanneer er geen energie is, kan het lichaam niet herstellen. Vergelijk het met een tuin die je wil opknappen, alle materialen heb je liggen. Er zullen ook tuinmannen nodig zijn om de materialen te plaatsen. De technieken uit de kinesiologie kun je vergelijken met de tuinmannen. Wanneer je bij mij een sessie ondergaat krijg je weer energie, dan gaat het lichaam weer aan het werk. Je krijgt je eigen kracht terug waardoor je verder kunt werken aan conditie.

Jouw kind weer lekker in zijn vel en met plezier naar school

Wanneer er wordt vastgesteld dat jouw kind een leer-, lees- of rekenprobleem heeft komt er een hoop informatie op je af. Er zijn vanuit school praktische behandelingen beschikbaar die jouw kind de tools geven om beter te kunnen leren, lezen, rekenen of schrijven. Maar deze behandelingen zijn puur gericht op de techniek. Hier wordt niet gekeken naar de onmacht, frustratie of het gevoel van stress die jouw kind ervaart op het moment dat hij/zij een opdracht moet doen. En juist dit is zo belangrijk om voor je kind een veilige en fijne leeromgeving te creëren. Binnen de kinesiologie is ontdekt dat juist de combinatie tussen de praktische behandelingen enerzijds en aandacht voor gevoel en lichaam anderzijds de sleutel is naar beter presteren.

Door het toepassen van Kinesiologie bij kinderen met leer-, lees- of rekenproblemen kun je de oorzaak van de problemen achterhalen en een oplossing vinden die het beste werkt bij jouw kind.

Gun jij jouw kind een stressvrije leerervaring zodat het weer blij kan zijn, waardoor het meer energie heeft, de kracht krijgt om te leren en om faalangst kwijt te raken. Het mag zichzelf zijn en weer geloven in zichzelf!

Op de dinsdagen in juni ben jij en jouw kind welkom in mijn praktijk. Ik laat je ervaren wat spiertesten met jullie doen. Stel al je vragen en wie weet ga jij en je kind met meer energie naar huis! Een consult als deze is vrijblijvend, maar maak wel even een afspraak via info@praktijkmani.nl

 

image