cursus

image

In de kennismakingscursus voetreflexie leer je basis voetreflexologie waardoor je iemand anders ontspannende massage kan geven, die ook op de gezondheid werkt doordat je dit op een prettig en verantwoorde wijze doet.

Door druk te geven op bepaalde punten, wordt via de zenuwuiteinden in de huid en spieren van de voet het hele zenuwstelsel geactiveerd! Hiermee kan het hele lichaam in een betere balans gebracht worden, waardoor de voetreflexbehandeling een algehele ontspannende werking krijgt.

De gehele voet is in zones onder te verdelen, die corresponderen met ieder orgaan en systeem in het lichaam. Door deze zones gericht te prikkelen kan het lichaam haar eigen balans hervinden. Dagelijks voorkomende klachten zoals hoofdpijn, darmklachten, hooikoorts en te gespannen spieren t.g.v. stress, kunnen afnemen en zelfs geheel verdwijnen! De mate van stevigheid en welke technische handgrepen je op welke zone het best kunt doen, komt uitvoerig aan bod zodat een ieder na afloop ‘op wolkjes’ naar huis loopt!

Een kennismakingscursus kun je bijvoorbeeld inzetten bij:
– Babyshower
– Vrienden- of vriendinnendag
– Teamuitje

Een cursus doe ik bij jou thuis en is vanaf 4 personen mogelijk.

Er is veel mogelijk en bespreekbaar!
Kosten en data ’s zijn in overleg.